Në filmin masiv të Steven Spielberg, paleontologët Alan Grant (Sam Neill) dhe Ellie Sattler (Laura Dern) dhe matematikani Ian Malcolm (Jeff Goldblum) janë midis një grupi të zgjedhur të zgjedhur për të vizituar një park tematik ishull të populluar nga dinosaurët e krijuar nga ADN-ja parahistorike.

Showing the single result