Dom Toretto po jeton një jetë të qetë jashtë rrjetit me Lettin dhe djalin e tij, por ata e dinë se rreziku qëndron gjithmonë mbi horizontin paqësor. Këtë herë, ai kërcënim e detyron Domin të përballet me mëkatet e së kaluarës së tij për të shpëtuar ata që do më shumë.
Katër zhytës adoleshentë zbulojnë se rrënojat e fundosura të një qyteti Maja janë gjithashtu një terren gjuetie për peshkaqenë të mëdhenj të bardhë vdekjeprurës.
Ylli (Sasha Lane), një vajzë adoleshente nga një shtëpi e trazuar, ia mbath me një ekuipazh shitës udhëtues që kalon me makinë nëpër Midwest Amerikan duke shitur abonime derë më derë.  
Një organizatë terroriste globale sulmon rrjetin energjetik amerikan, vendi mbetet pa energji dhe në gjendje të gjendjes ushtarake. Qytetarët normalë duhet të luftojnë në një garë për mbijetesë.
Një punëtor i përpiktë i FedEx, Chuck Noland (Tom Hanks) është rrugës për në një detyrë në Malajzi, kur avioni i tij rrëzohet mbi Oqeanin Paqësor gjatë një stuhie.
Në filmin masiv të Steven Spielberg, paleontologët Alan Grant (Sam Neill) dhe Ellie Sattler (Laura Dern) dhe matematikani Ian Malcolm (Jeff Goldblum) janë midis një grupi të zgjedhur të zgjedhur për të vizituar një park tematik ishull të populluar nga dinosaurët e krijuar nga ADN-ja parahistorike.

Showing all 7 results