I rrëmbyer dhe i bllokuar nga një stuhi dimri, ky thriller ndjek dy të panjohur të cilët duhet të mposhtin një vrasës të paparë.
Kur pasuria kryesore e CIA-s - identiteti i tij i njohur për askënd - zbulon sekretet e agjencisë, ai shkakton një gjueti globale nga vrasësit e humbur nga ish-kolegu i tij.
Kur shoqja e saj më e mirë zhduket gjatë një udhëtimi të vajzave në Kroaci, një grua vrapon të kuptojë se çfarë ka ndodhur. Megjithatë, çdo e dhënë jep një tjetër mashtrim shqetësues.
Featured
Katharine Graham është botuesja e parë femër e një gazete të madhe amerikane - The Washington Post. Me ndihmën e redaktorit Ben Bradlee, Graham përpiqet të arrijë hapin me The New York Times për të ekspozuar një mbulim masiv të sekreteve qeveritare që përfshin tre dekada dhe katër presidentë amerikanë.  
Një grup kineastësh që dokumentojnë një azil të braktisur sulmohen nga një banor i vetëm i tij, një vrasës famëkeq i quajtur Chester Lockhart.
Një organizatë terroriste globale sulmon rrjetin energjetik amerikan, vendi mbetet pa energji dhe në gjendje të gjendjes ushtarake. Qytetarët normalë duhet të luftojnë në një garë për mbijetesë.
Një banor i varfër përpiqet me dëshpërim të paguajë paratë që vodhi nga një sociopat pasi vajza e tij rrëmbehet dhe mbahet për të marrë shpërblim.
Në botën ndërkombëtare të armëve, besnikëria, nderi dhe diskrecioni janë mallra me vlerë, por asgjë nuk është më e çmuar se lidhja e familjes.
Një grua (Clara Lago) aksidentalisht bllokohet në dhomën e panikut të shtëpisë së saj të re ndërsa përpiqet të spiunojë të dashurin e saj (Quim Gutiérrez).
Kur Sam Reide (Chris Carmack) kthehet në kohë për të shpëtuar motrën e tij, Jenna (Rachel Miner), nga një zjarr në shtëpi, ai pa dashje krijon një histori alternative në të cilën prindërit e tij vdesin para kohe. Në vazhdën e fatkeqësisë, udhëtari i ri në kohë betohet të mos ndërhyjë më në histori.

Showing all 12 results