I rrëmbyer dhe i bllokuar nga një stuhi dimri, ky thriller ndjek dy të panjohur të cilët duhet të mposhtin një vrasës të paparë.
Jake Sully dhe Ney'tiri kanë krijuar një familje dhe po bëjnë gjithçka për të qëndruar bashkë. Megjithatë, ata duhet të lënë shtëpinë e tyre dhe të eksplorojnë rajonet e Pandorës.
Një grup kineastësh që dokumentojnë një azil të braktisur sulmohen nga një banor i vetëm i tij, një vrasës famëkeq i quajtur Chester Lockhart.
Një banor i varfër përpiqet me dëshpërim të paguajë paratë që vodhi nga një sociopat pasi vajza e tij rrëmbehet dhe mbahet për të marrë shpërblim.
Një grua (Clara Lago) aksidentalisht bllokohet në dhomën e panikut të shtëpisë së saj të re ndërsa përpiqet të spiunojë të dashurin e saj (Quim Gutiérrez).
Kur Sam Reide (Chris Carmack) kthehet në kohë për të shpëtuar motrën e tij, Jenna (Rachel Miner), nga një zjarr në shtëpi, ai pa dashje krijon një histori alternative në të cilën prindërit e tij vdesin para kohe. Në vazhdën e fatkeqësisë, udhëtari i ri në kohë betohet të mos ndërhyjë më në histori.

Showing all 8 results