Jake Sully dhe Ney'tiri kanë krijuar një familje dhe po bëjnë gjithçka për të qëndruar bashkë. Megjithatë, ata duhet të lënë shtëpinë e tyre dhe të eksplorojnë rajonet e Pandorës.
Një studente e pafajshme kolegji duhet të luftojë për jetën e saj brenda një burgu në xhungël me një gardiane të keqe që përdor eksperimente vudu dhe një makinë torture.
Gretchen Blair është një agjente kokëfortë e FBI-së, e cila është mashtrues gjatë një negociate pengjesh dhe dërgohet duke bërë paketimin në një punë në tavolinë në Uashington, DC.
Kur Sam Reide (Chris Carmack) kthehet në kohë për të shpëtuar motrën e tij, Jenna (Rachel Miner), nga një zjarr në shtëpi, ai pa dashje krijon një histori alternative në të cilën prindërit e tij vdesin para kohe. Në vazhdën e fatkeqësisë, udhëtari i ri në kohë betohet të mos ndërhyjë më në histori.
Në filmin masiv të Steven Spielberg, paleontologët Alan Grant (Sam Neill) dhe Ellie Sattler (Laura Dern) dhe matematikani Ian Malcolm (Jeff Goldblum) janë midis një grupi të zgjedhur të zgjedhur për të vizituar një park tematik ishull të populluar nga dinosaurët e krijuar nga ADN-ja parahistorike.

Showing all 7 results