Në JAVA të shekullit të 19-të, një masakër brutale dhe vrasja e Sulltan Hamzës nga kapiteni Van Trach dhe ushtarët e tij holandezë detyrojnë Arana, Jamar dhe Suwo -- vëllai dhe djemtë e mitur të sulltanit -- të largohen nga vendi, duke i sjellë ata në gjysmë të rrugës rreth botës. në Perëndimin e Egër Amerikan.
Ushtarët nga një fshat kërkojnë hakmarrje pasi një kryekomandant vret njerëz të pafajshëm ndërsa ata janë larg.
Dom Toretto po jeton një jetë të qetë jashtë rrjetit me Lettin dhe djalin e tij, por ata e dinë se rreziku qëndron gjithmonë mbi horizontin paqësor. Këtë herë, ai kërcënim e detyron Domin të përballet me mëkatet e së kaluarës së tij për të shpëtuar ata që do më shumë.
Më shumë se 300 vjet në të ardhmen, shoqëria është transformuar nga teknologjia e re, duke bërë që trupat e njeriut të jenë të këmbyeshëm dhe vdekja të mos jetë më e përhershme.
Një studente e pafajshme kolegji duhet të luftojë për jetën e saj brenda një burgu në xhungël me një gardiane të keqe që përdor eksperimente vudu dhe një makinë torture.
Featured
Kur nëna e djalit të tij përplaset me botën e krimit të Parisit, një vrapues super biçikletë që kërkon emocione fillon të dalë në dritë si një korrier droge për të pastruar ...
Filmi fokusohet në historinë e brendshme dhe peizazhin e protagonistit që transformohet përmes shtatë sprovave.
Një grup fshatarësh duhet t'i kundërvihen djalit psikopat të një kryekomandant lufte, i cili mbrohet nga një komandant me aftësi të aftë në artet marciale.
Një organizatë terroriste globale sulmon rrjetin energjetik amerikan, vendi mbetet pa energji dhe në gjendje të gjendjes ushtarake. Qytetarët normalë duhet të luftojnë në një garë për mbijetesë.
Bajirao Mastani është një film romantik historik epik në gjuhën indiane i vitit 2016, i drejtuar nga Sanjay Leela Bhansali, i cili e ka prodhuar bashkë me Eros International ...
Duke përdorur fuqitë e tij telekinetike, Melvin ka aftësinë t'i lëvizë gjërat me mendjen e tij. Ai e kalon kohën duke pirë dhe duke u bërë femër derisa një përvojë afër vdekjes e bën atë të dëshirojë të përdorë fuqitë e tij për mirë.

Showing all 12 results