Në moshën 47-vjeçare, gangsteri dikur i pamëshirshëm i Çikagos, Alfonse Capone, lufton me demencën dhe përpiqet të kujtojë se ku vendosi miliona dollarë që fshehu në pronën e tij.
Spencer Reinhard, Warren Lipka, Eric Borsuk dhe Chas Allen janë katër miq që jetojnë në Kentaki. Pas një vizite në Universitetin e Transilvanisë, Lipka vjen me idenë për të vjedhur librat më të rrallë dhe më të vlefshëm nga biblioteka e shkollës.
Një banor i varfër përpiqet me dëshpërim të paguajë paratë që vodhi nga një sociopat pasi vajza e tij rrëmbehet dhe mbahet për të marrë shpërblim.
Brenda 24 orëve pasi u lirua nga një dënim 10-vjeçar, Frankie (Adrien Brody) kërcënon të tërheqë vëllanë e tij James (Hayden Christensen) përsëri në botën e krimit që gati i gëlltiti të dy vite më parë.  
Tregtari i drogës në Harlem, Frank Lucas, vjen në pushtet në Nju Jorkun e korruptuar të viteve 1970, duke barazuar dhe tejkaluar familjet famëkeqe mafioze me shtrirjen e perandorisë së tij. Në anën tjetër të ligjit, polici i ndershëm Richie Roberts lufton për rrëzimin e "njeriut më të rrezikshëm që ecën në rrugë".

Showing all 5 results