Një grup kineastësh që dokumentojnë një azil të braktisur sulmohen nga një banor i vetëm i tij, një vrasës famëkeq i quajtur Chester Lockhart.
E dashura e vdekur e një fansi horror (Anton Yelchin) (Ashley Greene) kthehet si një zombie dhe dëshiron të vazhdojë lidhjen e tyre përgjithmonë.
Një cunami i frikshëm bllokon një grup njerëzish në një dyqan ushqimesh të zhytur në ujë. Ndërsa përpiqen të shpëtojnë, ata gjuhen nga peshkaqenë të bardhë që janë të uritur për mish.
Gretchen Blair është një agjente kokëfortë e FBI-së, e cila është mashtrues gjatë një negociate pengjesh dhe dërgohet duke bërë paketimin në një punë në tavolinë në Uashington, DC.

Showing all 5 results