Tregtari i drogës në Harlem, Frank Lucas, vjen në pushtet në Nju Jorkun e korruptuar të viteve 1970, duke barazuar dhe tejkaluar familjet famëkeqe mafioze me shtrirjen e perandorisë së tij. Në anën tjetër të ligjit, polici i ndershëm Richie Roberts lufton për rrëzimin e "njeriut më të rrezikshëm që ecën në rrugë".

Top 5 List