US Navy SEAL Chris Kyle (Bradley Cooper) e merr për zemër misionin e tij të vetëm - të mbrojë shokët e tij - dhe bëhet një nga snajperistët më vdekjeprurës në historinë amerikane. Saktësia e tij e saktë jo vetëm që shpëton jetë të panumërta...

Showing the single result