Mësuesit e muzikës në pension, Georges (Jean-Louis Trintignant) dhe Anne (Emmanuelle Riva) e kanë kaluar jetën e tyre duke iu përkushtuar karrierës dhe njëri-tjetrit. Marrëdhënia e tyre përballet me sfidën më të madhe kur Anne pëson një goditje ...

Top 5 List